صفحه ساز وردپرس چیست؟ (بهترین صفحه ساز چیه؟)

صفحه سازهای وردپرس به ما کمک می‌کنند تا بدون یک خط کد نویسی قالب‌های بسیار زیبایی برای وردپرس طراحی کنیم! 😉

استفاده از صفحه سازها باعث صرفه‌جویی زیادی در زمان و هزینه‌ها می‌شود.

اگر کمی تجربه و خلاقیت داشته باشید، می‌توانید در سریع‌ترین زمان ممکن، بهترین قالب‌های وردپرسی را طراحی کنید.

اگر به طراحی وب علاقه‌مند هستید، جالب است بدانید که به کمک صفحه سازهای قدرتمند وردپرس مانند المنتور می‌توانید کسب درآمد کنید و به درآمد خوبی برسید.

در این مقاله قصد دارم شما را با صفحه سازهای شگفت‌انگیز وردپرس آشنا کنم و مسیر کسب درآمد به کمک صفحه ساز وردپرس را به شما نشان دهم.

فهرست مطالب

صفحه ساز وردپرس چیست؟

در کنار افزونه‌ها، به‌جرئت می‌توان گفت صفحه سازهای وردپرس مانند صفحه ساز المنتور، ازجمله بازوهای قدرتمند وردپرس هستند و شاید بتوان گفت وردپرس به کمک همین‌ها تبدیل به محبوب‌ترین CMS جهان شده است. 💪

افزونه‌ها به ما بال پرواز می‌دهند تا از سرزمین گسترده افزونه‌های وردپرس، هر قابلیت و امکانی که نیاز داریم به سایتمان بیفزاییم را انتخاب کنیم و چند ثانیه بعد آن را داشته باشیم.

اگر هنوز از قدرت افزونه‌های وردپرس آگاه نیستید، پیشنهاد می‌کنم مقاله افزونه وردپرس چیست را مطالعه کنید. در این مقاله علاوه بر معرفی افزونه‌ها، نکات مهمی در خصوص استفاده بهینه از آن‌ها بیان‌شده است.

همان‌طور که بالاتر گفتم، بازوی دیگری که به وردپرس قدرتی شگفت‌انگیز بخشیده است، صفحه سازهای آن هستند. البته جالب است بدانید که خودِ صفحه سازهای وردپرس، افزونه هستند!

تا اینجا متوجه شدیم که صفحه ساز وردپرس، ازجمله قابلیت‌های بسیار عالی در این سیستم مدیریت محتواست که پس از نصب افزونه صفحه ساز در اختیارمان قرار می‌گیرد.

اما دقیقا صفحه ساز وردپرس چیست؟

صفحه ساز (Page builder) این امکان را به شما می‌دهد تا هر قالبی که در ذهنتان دارید را بدون هیچ نیازی به کد نویسی، طراحی کنید! آیا این شگفت‌انگیز نیست؟ 😍

درواقع صفحه سازها، اِلِمان‌های مختلف و متنوع صفحات وب را درون خود دارند. شما فقط با Drag & Drop (کشیدن اِلِمان‌ها به روی صفحه و رها کردن آنها)، می‌توانید زیباترین قالب‌های وردپرسی را طراحی کنید. 🔥

از عبارت قالب ساز وردپرس هم می‌توانیم به‌جای صفحه ساز استفاده کنیم.

برخی از سایت‌ها به کمک صفحه سازها فقط به طراحی صفحات مهم مانند صفحات لندینگ (صفحات جشنواره و…) می‌پردازند. اما برخی دیگر به کمک صفحه سازهای وردپرس، قالب‌های بسیار حرفه‌ای طراحی می‌کنند.

کافی است کار با یکی از صفحه سازهای وردپرس را به‌صورت حرفه‌ای بلد باشید تا سِیلی از پروژه‌ها به سمتتان روانه شود.

حالا که می‌دانید صفحه ساز یا پیج بیلدر وردپرس چیست، برویم تا بیشتر با قابلیت‌های این صفحه سازها آشنا شویم.

مزایا و ویژگی‌های صفحه ساز وردپرس

برای اینکه خیالتان راحت شود و از قدرت صفحه سازهای وردپرس بهره ببرید، در ادامه شما را با مهم‌ترین ویژگی‌های صفحه ساز وردپرس آشنا خواهم کرد.

طراحی قالب و صفحات سایت بدون یک خط کدنویسی

Web design with drag & drop

نیازی نیست مدت‌ها زمان بگذارید تا برای طراحی قالب سایتتان، زبان‌های برنامه‌نویسی طراحی وب را یاد بگیرید.

شما می‌توانید همین حالا شروع کنید و با استفاده از صفحه سازهای وردپرس در کمتر از چند روز یک قالب زیبا بر اساس آنچه در ذهنتان دارید طراحی کنید. 😍

صرفه جویی در زمان و هزینه

save time and money icon

نیازی نیست هزینه‌های زیادی پرداخت کنید تا یک تیم برنامه‌نویسی، قالب اختصاصی سایتتان را طراحی کند.

نیازی نیست زمان زیادی را صرف این کنید که یک برنامه‌نویسی یا تیم مطمئن برای طراحی قالب پیدا کنید و طراحی را به آنها بسپارید.

نیازی نیست مدت‌ها انتظار بکشید تا قالب سایتتان را طراحی کنند.

درصورتی‌که بخواهید سفارش طراحی قالب سایت را به یک تیم برنامه‌نویسی واگذار کنید، بسته به توانایی تیم، ممکن است طراحی قالب یک ماه و یا بیشتر زمان ببرد.

علاوه بر زمان، هزینه زیادی را نیز باید برای طراحی قالب اختصاصی وردپرس پرداخت کنید.

اما زمانی که از قالب ساز وردپرس استفاده می‌کنید، می‌توانید خودتان قالب را در کمتر از چند روز طراحی کنید، بدون هیچ هزینه‌ای! فقط کمی تجربه، خلاقیت و تمرین نیاز دارید. 😊

جابجایی و  تغییر قالب بدون مشکل

exchange

اگر از صفحه ساز وردپرس برای طراحی قالب استفاده کنید، تغییر قالب راحت‌تر خواهد بود و کمتر درگیر فرایند تغییر قالب خواهید شد، چراکه پایه و اساس قالب فعلی و قالب بعدی یک صفحه ساز خواهد بود.

زمانی که هسته قالب‌ها و اِلِمان‌های گرافیکی با یک صفحه ساز وردپرس طراحی شده باشد، ایجاد تغییر در کلیات سایت کارِ راحتی است.

این موضوع باعث صرفه‌جویی بسیار زیاد در زمان می‌شود. در خصوص این موضوع توضیحات کاملی در دوره آموزش المنتور دادم.

هر قالبی که می‌خواهید را رایگان داشته باشید

احتمالا بارها برایتان پیش آمده است که وارد یک سایت شوید و از دیدن قالبش لذت ببرید و البته حسرت داشتنش را هم بخورید. 😄

با اطمینان می‌گویم که این حسرت‌ها با یادگیری کار با یکی از صفحه سازهای وردپرس به پایان خواهد رسید.

بعد از اینکه به یکی از صفحه سازهای وردپرس مانند صفحه ساز المنتور مسلط شدید، نیازی نیست حسرت  داشتن هیچ قالبی را بخورید و یا قالب بخرید، کافی است از قالب‌های موجود الگو بگیرید و طراحی را شروع کنید تا در سریع‌ترین زمان ممکن صاحب آن قالب شوید.

به همین راحتی… 😉

معایب صفحه ساز وردپرس چیست؟

می‌خواهم نگاهتان را به طراحی قالب وردپرس با استفاده از صفحه سازها عمیق‌تر کنم تا بتوانید به بهترین شیوه از ظرفیت صفحه سازهای وردپرس استفاده نمایید.

بدین منظور لازم هست تا با معایب احتمالی که صفحه سازهای وردپرس می‌توانند برای سایتتان داشته باشند آشنا شوید و از تا حد ممکن از بروز آن‌ها اجتناب کنید.

کاهش سرعت سایت

ما انسان‌ها ذاتاً درون خود احساس طمع داریم و به همین دلیل بسیاری از مشکلات در زندگی‌هایمان پدیدار می‌شود.

حالا تصور کنید یک صفحه ساز قدرتمند دارید که امکانات فراوانی در اختیارتان قرار می‌دهد تا هر قالبی که می‌خواهید طراحی کنید، بر اساس تجربه می‌گویم که عموماً افراد در استفاده از عناصر و اِلِمان‌ها زیاده‌روی می‌کنند.

منظورم این هست وقتی‌که دستتان باز است تا کلی عناصر جذاب روی صفحات و قالب سایتتان قرار دهید و مدام آن را زیباتر کنید، معمولاً در این زمینه کمبودی نمی‌گذارید:)

هر چه تعداد عناصر یک صفحه بیشتر شود، معمولاً سرعت نمایش صفحه کندتر شده و بهینه‌سازی آن سخت‌تر می‌شود.

این موضوعی است که باید به آن توجه کنید و همواره سعی کنید صفحاتی ساده، زیبا و سبک طراحی نمایید.

پس اینکه سرعت نمایش سایتتان پس از طراحی قالب با صفحه سازهای وردپرس کند باشد یا سریع، کاملاً به خودتان بستگی دارد.

تاثیر منفی بر سئو

اگر با زبان html که برای طراحی قالب از آن استفاده می‌شود آشنا باشید، حتماً می‌دانید که کدهایی که به‌صورت استاندارد و بهینه نوشته می‌شوند (semantic code)، بهتر می‌توانند معنای صفحات سایت را به موتورهای جستجو مانند گوگل بفهمانند.

در مقابل، اگر کد نویسی قالب سایت غیراصولی و غیراستاندارد باشد (non-semantic code) و نتواند معنای درستی از بخش‌های مختلف قالب سایت را به ربات‌های موتورهای جستجو برساند، برای سایت امتیاز منفی در بحث سئو محسوب خواهد شد.

اینکه شما با استفاده از صفحه ساز قالبی سمانتیک یا غیر سمانتیک طراحی کنید، کاملاً به درک شما از چهارچوب یک قالب سایت بستگی دارد.

اگر درزمینه طراحی قالب سایت و کد نویسی html مهارت ندارید، پیشنهاد می‌کنم آموزش ببینید و سپس به طراحی قالب با استفاده از صفحه سازهای وردپرس بپردازید.

در دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس میهن لرن، پیشنیازهایی که برای html نیاز است گفته می‌شود.

بهترین صفحه ساز وردپرس چیست؟

وردپرس را می‌توان مرجع بهترین‌ها دانست. در هر زمینه‌ای افزونه‌های بسیاری دارد که اغلب بسیار خوب هستند. برای آشنایی با افزونه‌های عالی وردپرس، می‌توانید به مقاله بهترین افزونه های وردپرس مراجعه کنید.

افزونه‌های قالب ساز و صفحه ساز بسیاری مانند المنتور، Visual composer، Beaver builder و… برای وردپرس وجود دارد.

تمام افزونه‌های صفحه ساز وردپرس دارای قابلیت‌ها و امکانات بسیار خوبی هستند، اما به‌جرئت می‌توان گفت هیچ‌کدام از صفحه سازهای وردپرس به گردِپای المنتور (Elementor) نمی‌رسند.

بر اساس آمار موجود در مخزن رسمی افزونه‌های وردپرس، میزان جستجو در گوگل و تجربه شخصی، به جرئت می‌توانم بگویم افزونه المنتور بهترین پلاگین صفحه ساز وردپرس است.

حیفم می‌آید عظمتِ صفحه ساز المنتور را بخواهم اینجا در چند پاراگراف توصیف کنم، برای همین پیشنهاد می‌کنم برای اینکه بدانید المنتور چیست و چرا بهترین صفحه ساز وردپرس است مقاله جامع المنتور چیست را بخوانید. ❤️

کسب درآمد با طراحی قالب وردپرس

کسب درآمد با صفحه سازهای وردپرس

جالب است بدانید که با کمک صفحه سازهای وردپرس حتی می‌توانید کسب درآمد کنید. کافی است به یکی از آنها، خصوصاً المنتور، مسلط شوید.

طراحی قالب وردپرس و یا فروش قالب‌های آماده وردپرس، ازجمله مشاغل اینترنتی پردرآمد است.

پیشنهاد می‌کنم مقاله کسب درآمد از وردپرس را مطالعه کنید تا بیشتر با این روش آشنا شوید.

امیدوارم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و محتوای ارزشمندی به دانشتان افزوده شده باشد.

لطفا در هرزمینه‌ای که نیاز به راهنمایی دارید در نظرات مطرح کنید تا درصورتی که در حد تجربه‌ام باشد محتوای آموزشی برای آن تولید کنم.

همچنین خوشحال می‌شوم اگر دوست داشتید، این مقاله را با دوستانتان در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید. این کار کمک بزرگی به توسعه میهن لرن و افزایش تولید محتوای غنی در وب فارسی خواهد کرد. 🙂

شگفتانه
قیمت اصلی تومان1,699,000 بود.قیمت فعلی تومان693,000 است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *